Over ons

Energy Partner is dé expert op het gebied van duurzame energie in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring ligt onze kracht in het geven van passend advies, zodat wij samen jouw woning kunnen gaan verduurzamen!

Het beste voor jou

Omdat wij ons al zo lang in de markt bevinden, weten we precies wat er speelt en waar voor jou de voordelen liggen. De wereld staat natuurlijk niet stil, dus er vindt regelmatig verandering plaats. Ook daar houden wij ons dagelijks mee bezig om jou te voorzien van de beste mogelijkheden. Je kunt dus van A tot Z bij ons terecht voor al jouw verduurzamingsplannen.

Mogelijkheden voor iedereen

Er zijn verschillende mogelijkheden in de aanschaf van jouw duurzame oplossingen. Bij Energy Partner vinden wij het belangrijk dat iedereen een manier vindt die past bij zijn situatie. Zo kun je bijvoorbeeld als werknemer terecht bij Warmtepomp van de Zaak. Op deze manier kun je namelijk met werknemersvoordelen een warmtepomp aanschaffen waarbij jouw werkgever via de bruto-netto regeling de kosten in termijnen aan jou zal vergoeden. Ben je zelfstandige of is een warmtepomp via jouw werkgever niet mogelijk, geen probleem. Dan kun je namelijk terecht bij Hybridegigant!

Met veel plezier staan wij voor jou klaar

Bij Energy Partner kun je rekenen op een betrouwbare samenwerking. Wij vinden het enorm belangrijk dat gemaakte afspraken worden nagekomen, en gaan daarom elke dag met veel plezier hard aan de slag zodat jij blindelings op ons kunt vertrouwen. Ook houden wij van duidelijke communicatie. Bij ons kom je dus niet voor verrassingen te staan en weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Leidingwerk van de hybride warmtepomp

Installatieservice voor jouw gemak

Naast betrouwbaarheid kun je ook op ons rekenen voor de beste installatieservice. Wij hebben namelijk een team van ervaren en professionele installateurs opgericht die voor jou klaar staan om jouw nieuwe warmtepomp, zonnepanelen, cv-installatie of andere duurzame oplossing te monteren. Zo heb jij hier verder geen omkijken meer naar. Verder werken wij samen met verschillende A-fabrikanten, zodat wij altijd topkwaliteit kunnen blijven garanderen.

Ook de beste keuze voor installateurs

Energy Partner is niet alleen de beste keuze voor iedereen die wil verduurzamen in huis, maar ook voor installateurs. Bij ons kun je namelijk rekenen op fijne werkomstandigheden. Wij bieden regelmatig trainingen aan waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen, en op de hoogte blijft van de nieuwste innovaties en toepassingen. Hiernaast bieden wij jou ook de mogelijkheid jouw woning te verduurzamen met Energy Partner.

Laten we dus snel partners worden!

Levering en montage van de hybride warmtepomp

Word ook Energy Partner

Ben jij ook al enthousiast geworden? Word dan ook een Energy Partner!